Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean din Targoviste

Ma numesc Georgiana P., sunt din orasul Titu, judetul Dambovita si acum sapte saptamani am nascut o minunatie de fetita pe care o cheama Antonia-Maria , 49 cm si 3030g in Spitalul Judetean din Targoviste prin operatie de cezariana pe data de 20 decembrie 2013.

A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit inainte de Sarbatori, am fost foarte emotionata incat mi-au dat lacrimile de emotii cand am vazut-o pentru prima oara atunci cand mi-a fost adus-o in salon langa mine, insa primul care a vazut-o a fost tatal pentru ca in momentul nasterii nu am fost constienta pentru ca nu am rezistat , am avut anestezie generala.

Vreau sa spun ca ea ne-a schimbat foarte mult viata, desi mi-a fost foarte greu sa ma recuperez imediat, insa ea mi-a dat putere sa merg mai departe pentru ca trebuie si pentru ca ne-am dorit-o mult, este printesa noastra norocoasa.

(Georgiana, Titu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 8 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Spitalul Judetean Targoviste | Targoviste

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Judetean Constanta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook