Sarcina oprita din evolutie fara anestezie la Filantropia Bucuresti Ianuarie 2023 Dr. Cigaran Ruxandra

Azi m-am decis sa impartasesc cu voi experienta mea, in speranta ca voi ajuta la randul meu alte viitoare mamici ce isi doresc un copil sa aleaga medicul potrivit. Pe 7 ianuarie sarcina mea s-a oprit din evolutie la fix 12 saptamani, si 2 zile mai tarziu am ajuns sa fiu internata la Spitalul Filantropia pentru chiruretajul aspirativ.

Am fost operata de doamna  Dr. Ruxandra Cigaran, o femeie fara compasiune si empatie, un doctor care nu stie sa isi faca treaba. Ajungem la chiuretaj din cauza unor probleme de dezvoltare, socul pierderii sarcinii este oricum foarte mare. Ne asteptam sa primim putina compasiune, si cand spun compasiune ma refer la o anestezie decenta.

Am ajuns pe masa doamnei doctor pentru chiuretaj, fara anestezie, spray-ul folosit a tinut maxim 5-10 secunde, durerile simtite de la brutalitatea cu care misca chiureta se simteau in tot corpul, aveam senzatia ca rupe bucati din uterul meu, tipetele si imploratul sa se opreasca ca nu mai rezist nu au avut niciun fel de efect. Doar in momentul in care am lesinat de durere doamna doctor s-a oprit.

Lucru confirmat acum, la mai bine de 5 luni, este ca uterul a ramas cu sechele si nu pot duce o alta sarcina fiindca cicatricile sunt prea mari si uterul nu se mai mareste in dimensiuni. Este inuman sa implori medicul sa iti dea cu anestezic si sa nu ii pese.

Va rog, nu repetati greseala mea. Voi regreta pentru tot restul vietii faptul ca am mers la Spitalul Filantropia si am accepta ca aceasta doamna Dr. Ruxandra Cigaran sa se ocupe de mine.

Toate avem dreptul sa fim tratate decent, nu animalic. Imi doresc din tot sufletul sa devin mamica, sa aduc pe lume o minunatie dar se pare ca dorinta mea a fost spulberata de aceasta doamna Dr. Ruxandra Cigaran. Alegeti-va cu grija medicul, cereti informatii, nu fara anestezie generala.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 7 Iulie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Ruxandra Cigaran | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
doctor

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook