Chiuretaj sarcina oprita din evolutie fara anestezie generala Filantropia Bucuresti Ianuarie 2023 Dr. Cigaran Ruxandra

Am ajuns dintr-o intamplare pe mainile unui semi-medic si regret ca nu am refuzat sa se ocupe de mine.

Practic am descoperit ca am o sarcina oprita din evolutie si ca se impunea churetajul. Ce credeti? In acelasi salon eram mai multe paciente, unele care au trecut prin aceeasi procedura cu alti medici si care erau ok, insa  si 3-4 paciente care in aceeasi zi au efectuat proceduri similare cu Dr. Cigaran Ruxandra si erau absolut distruse de durere.

Dupa 6 ore de asteptare mi-a venit randul. Ce o fi fost in mintea mea nu stiu, de ce oare nu am folosit informatiile culese de la celelalte paciente? Practic aceasta doamna Dr. Cigaran Ruxandra a inceput prin a-mi comunica ca spitalul Filantropia are doar un anestezist. Apoi mi-a sugerat sa nu astept anestezie generala ci sa accept sa imi faca ea anestezie partiala. Mai exact mi-a dat cu un spray si mai departe nu va imaginati ce s-a intamplat.

Aceasta incompetenta care probabil a trecut prin facultate cum stim cu totii ca se trece, (pile, compromisuri, etc) nu a efectuat nici un fel de anestezie, sau nu stie sa parcurga o astfel de procedura. De ce spun asta? Pentru ca practic mi-a efectuat procedura pe viu, am lesinat la propriu de durere. Refuza sa asculte tipetele mele, am implorat-o sa se opreasca dar nimic, nu a interesat-o.

Asistentele ma udau cu apa rece, imi reveneam, si  apoi Dr. Cigaran Ruxandra continua pe viu procedura. Oare chiar e normal asa ceva, nimeni nu vrea sa se sesizeze? Manager exista la Filantropia, Colegiul Medicilor, Minsterul Sanatatii?

Suntem pe front, unde nu avem anestezic, desi poate si acolo exista…. E normal ca in 2023 sa fii operat pe viu? Zeci de ani cercetatorii au studiat si dezvoltat anestezicul iar un incompetent de medic nu este in stare sa-l foloseasca. Ori poate nu a vrut sa consume acea substanta.

Cert e ca toate pacientele pe care le-am intalnit in acea zi si care au trecut prin mana doamnei Dr. Cigaran Ruxandra au descris fix aceleasi situatii, au fost operate pe viu. Cum e posibil ca alte 2 paciente din acelasi salon cu mine sa nu simta durere pentru aceeasi procedura, dar care insa a fost efectuata de alt medic? Exista un singur raspuns, aceastei doctorite Cigaran care binenteles ca nu-i pasa de durerea altuia, este o incompetenta sau o persoanan rau intentionata care probabil asa forteaza pacientii sa vina la ea in privat. Banuiesc ca acesta este un caz de malpraxis, voi sesiza acest lucru….

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Ruxandra Cigaran | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook