Doua nasteri naturale la Maternitatea Horezu, cu domnul doctor Georgescu Ion

Sunt o mamica de 28 ani. Am doua nasteri, prima fetita, al doilea baiat. Ambii copii s-au lasat asteptati,asfel incat a fost necesara inducerea travaliului la 42 sapt si respectiv 41 sapt – ambele nasteri naturale! Voi „detalia” ultima nastere – 22 noiembrie 2013. A fost o nastere mult mai usoara si scurta fata de prima – in jur de 4-5 ore totul, adica travaliu + nastere.

Domnul doctor foarte amabil si atent pe toata perioada sarcinii si la nastere (la prima au fost ceva probleme si acum automat a fost mai atent). Dealtfel si asistentele dragute si prezente mereu. Profesionaliste nu sunt dar merge si asa.

In ceea ce priveste conditiile nu este nimic de reprosat. Eu cel putin m-am simtit ca la un spital privat (am avut si tv in camera).

Am ales acest spital fiind cel mai aproape de mine si cunoscundu-l pe domnul doctor si spitalul care este „nou” construit.

Analizele generale m-au costat in jur de 50 lei, am facut o singura ecografie 4 D la 22-23 de saptamani, iar nasterea a costat 2500 lei.

Recomand cu caldura celor din zona sa nasca aici (nestiind cum este la Ramnicu-Valcea). Mi-a placut linistea din spital, nefiind aglomerat – am stat singura in camera – doar eu si bebelusul.

A fost o nastere cat se poate de naturala – fara anestezii – asa am dorit! Si recomand tuturor, este foarte sanatos pentru organism , (se reface in cateva saptamani totul) si pentru bebelus. Il alaptez la san, la cerere!

Ceea este mai putin placut este cusatura (in caz ca se rupe putin sau te taie) pentru ca ustura rau. Nu am tipat deloc in travaliu si nastere cat la cusatura. Dar dureaza putin, 2-3 minute si trece. Apoi uiti totul.

Bucuria de a-ti tine copilul in brate, de a-l vedea sanatos si pe sot/partener fericit acopera si cea mai mica urma/amintire de durere.

Diferenta dintre cei doi copii este de 1 an si 5 luni. Ambele sarcini au venit pe nepregatite si ne-am bucurat.
Le urez tuturor mamicilor NASTERE USOARA, sa-si urmeze INSTINCTUL si LEGEA FIRII.

(Livia, Horezu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 5 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Ion Georgescu | Horezu | Ramnicu Valcea | Spitalul Orasenesc Horezu

Articole Similare

Nastere naturala la clinica Sanovil din Bistrita, cu Dr. Muresan

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook