Nastere Naturala Spitalul Matern Arad in Decembrie 2017 Dr. Voicu Dascau

Bună ziua ma numesc Cornelia și am nascut in 18.12.2017. un băiețel minunat, pe care l-am adus pe lume pe cale naturala .

Imi aduc aminte ca era o zi de Luni ,stăteam linistită cand dintr-o dată mi-a căzut dopul gelatinos. Fiind la prima sarcina nu aveam idee e ce e ,dar între timp am  vorbit  cu o prietena care nascuse de ceva vreme și ea mi-a zis sa sun la ambulanță ca este timpul sa nasc.L-am sunat si pe soțul meu care era la munca și i-am zis sa vina repede ca vine bebele. Am asteptat foarte mult pana a venit ambulanță, noroc ca nu am avut dureri. Pana la urma a sosit si ambulanța si ne-a dus la spitalul Materna.

Aici am intalnit niște doamne care s-au ocupat de internarea mea ,au fost super drăguțe și de treabă, doar ca a durat foarte mult pana mi-au terminat actele. In acest timp eu a trebuit sa stau pe un scaun si sa astept. Inca de cand am  plecat de acasa eram deja dilatată de 2 degete insa  dureri nu am avut deloc. Dupa ce au terminat și procedura pentru internare, am fost dusa într-un salon in care mai erau câteva doamne  care urmau sa nasca ca si mine.

Rand pe rand acestea au fost duse in sala de nastere si, din fericire pentru mine am rămas singură în salon. Am putut sa ma exteriorizez in felul meu fără să știu că cineva se uita la mine, încât încet au apărut și durerile, erau foarte puternice, asa ca ma plimbam prin salon, iar ma puneam in pat ,în genunchi ,nu mai puteam. Am vorbit mai mereu cu soțul la telefon,nu am vrut să sa stea cu mine deoarece e foarte milos.

Intre timp a mai venit o doamnă doctor care era rezidenta  si mi-a spus ca o sa nasc cu dansa si  mi-a zis că dacă simt ca mi se rupe apa sa strig. In sfârșit mi s-a rupt și apa dar habar nu aveam ca lichidul care curge e apa ruptă 🤦‍♀️, asa ca nu am strigat fiindu-mi jena, si am mers cum am putut sa-i spun  doamnei doctor ca imi curge ceva.

Doamna doctor m-a rugat sa ma sui pe masa de nastere si asa a început și nașterea in sine. Imi tot spuneau sa împing, dar nu reuseam sa  împing prea bine. Eram  obosită, epuizată si simteam ca nu mai pot. Doamna doctor  făcea tot ce putea dar eu tot nu reuseam sa împing asa cum trebuia. Intre timp copilului i s-a legat cordonul ombilical după gât, asa ca  mi-au spus sa nu mai împing. M-am speriat foarte tare. Pentru ca pe holul spitalului trecea domnul Dr.Dascau Voicu,  doamna doctor rezidenta l-a strigat sa vina sa ajute.

Domnul doctor a apăsat de 2 ori cu mâinile și atunci am simtit cum puiul meu a sosit pe lume. Mi l-au pus lângă obraz și nu a mai plâns.L-am nascut la ora 23:35,si a primit nota 7 deoarece a inghitit lichid, si avand cordonul legat,a avut probleme si tot vomita.L-au băgat la incubator,3 zile nu l-am văzut deloc, apoi după 3 zile am mers la el,insa nu mi-au dat voie să îl ating sau sa îl alaptez. A patra zi  l-au scos din incubator și am reusit sa îl iau in bratesi  sa îl alaptez.

Au fost niște momente de neuitat ,mi-am văzut viața în puiul acela mic de om cu ochii albaștri 😍!Acum urmează o a doua minune care abia asteptam sa vedem ce va fi 😍!

Cornelia

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 13 August, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Arad | Clinica Materna | Dr. Voicu Dascau

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
Nastere naturala la Maternitatea din cadrul Spitalului Judetean din Suceava, cu moasele

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook