Nastere naturala la Maternitatea din Iasi, cu doctor Igor Slonovski

Am nascut-o pe fetita mea Maria Olivia in data de 30 septembrie 2008, la Maternitatea Cuza Voda din Iasi. Imi amintesc cu placere acele momente! Domnul doctor Igor Slonovski care atunci cand m-a vazut pentru prima data tot isi freca mainile, vorbind intr-o limba romaneasca cu accente rusesti…iar afirmatia sotului meu mi-a ramas si acum in minte „Asta cred ca lesina langa tine in momentul in care vei naste!”

Am nascut relativ repede in dimineata zilei de 29 septembrie 2008. I-am spus sotului meu „Eu astazi nasc!” Iar el mi-a raspuns ca e imposibil, pentru ca data programata era cea de 6 octombrie! In ziua de 30 septembrie 2008 i-am spus din nou sotului meu ca eu nasc, asta dupa ce mi s-a rupt apa cand ieseam pe usa.

La ora 5 am fost la spital iar la ora 7 fara 15 minute am nascut o fetita perfect sanatoasa! Domnul doctor a fost minunat, a stiut exact ce are de facut impartind ordine in stanga si in dreapta!

De la ora 5 pana la 7 in timp ce nasteam am spus bancuri cu doctorul despre doctori…era plin de mamici care printre gemete mai trageau si cate un ras! La un moment dat doctorul m-a intrebat „Ce facem? Nasti in picioare?” Eu i-am raspuns ca mai stau un pic…iar el nu a fost de acord …..

Am uitat sa precizez faptul ca in momentul in care au inceput durerile i-am spus sotului ca eu nu ma sui in masina…ori ma trage el de cap…ori de picioare ca eu nu ma pot sui nici in fata nici in spate! In drum spre spital am trimis mesaje cu „Nasc”, asta ca sa stie toata lumea…mai tarziu am realizat faptul ca mesajul la ora aceea a fost cam socant pt unii .. au ramas amintiri acum si mi-e sufletul plin de nostalgie atunci cand imi amintesc acele clipe …

(Mirela, Iasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 10 Decembrie, 2015

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Igor Slonovski | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Judetean Constanta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook