Nastere naturala la maternitatea Giulesti – Bucuresti

La mine nasterea a fost ceva nemaipomenit. Am nascut natural, al doilea copil, rapid, la 5 minute dupa ce m-am internat. Contractiile m-au apucat acasa la 6, 30. Am plecat spre maternitate, s-au intetit pe drum, imi tot venea sa imping. Am ajuns la spitalul Giulesti, mi s-a rupt apa imediat ce am intrat pe usa cabinetului de internari.

M-au urcat pe masa, au vazut ca sunt dilatata si intr-o fractiune de secunda m-au dus insala de nastere, Aveam senzatia sa tot imping. …

Dr . meu tocmai ce venise la spital, era ora 7, 30. Cand m-a vz mi-a spus ca eu eram a treia pe lista, ce-i cu mine?! M-a urcat pe masa si mi-a spus sa-mping, eu ulterior spunandu-i ca simt o presiune jos. La 7, 35 am nascut natural si am simtit “chinurile nasterii”, care totusi n-au fost asa de inspaimantatoare. In aceea zi eram programata pt a-mi provoca nasterea, deoarece aveam tensiunea mare care nu prea vroia sa cedeze in urma unui tratament. Cred ca nasterea mi-am provocat-o singura deoarece cu o zi in urma am mers 4 statii pe jos…

Tot citind pe net ma gandeam cu groaza cum va reactiona organismul meu la provocarea sarcinii, la forceps, etc. BB( fetita mea care acum are 2 luni) a iesit repede, nerabdatoare sa-si cunoasca familia. A primit nota 10, desi n-a fost prea grea, a avut 2800gr si 50 cm, totusi vioaie si sanatoasa.

Am nascut pe 11 si am plecat acasa pe 13 august 2010, cu cateva zile inainte de marea tragedie despre care presupun ca stiti. Dumnezeu a fost cu noi!!!
Va doresc numai bine iar celor care vor sa nasca natural, le doresc nastere usoara!!!! (Vali, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Nasteri naturale la Maternitatea Spitalului judetean Ilfov, cu Dr. Costeschi Nicoleta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook