Nastere naturala la Maternitatea Giurgiu, cu doctor Stamate

Pe parcursul celor 9 luni nu am avut nici o problema. Am facut toate analizele care mi s-au cerut, consultatii, ecografii. Dar nasterea a fost ingrozitoare.

Desi mai aveam o nastere cea de-a doua nastere imi trezeste si acum cosmaruri. Mi s-au rupt membranele Sambata dimineata la ora 3.00 si am nascut tocmai Luni la ora 13.00.

A fost ingrozitor. Eram foarte slaba si aveam bazinul mic. Si asta a dus la chinuri groaznice. Nu i-au interesat de mine. Am prins week-end-ul in spital si nu s-a uitat nimeni la mine in ciuda rugamintilor ca dau cat o fi numai sa mi se faca cezariana.

Am nascut copilul cu cianoza. Dupa 3 ani a inceput calvarul meu. Am aflat ca are copilul autism. De atunci duc o mare lupta cu mine si imi reprosez ca nu am mers intr-o maternitate din Bucuresti sa nasc desi stiam ce se petrece la Giurgiu.

(Virginia, Giurgiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 23 Aprilie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Maria Stamate | Giurgiu | Spitalul Judetean De Urgenta Giurgiu

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Giurgiu, cu doctor Stamate

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook