Nastere naturala la Maternitatea Gura Humorului cu doamna doctor Gemanar Liliana

Eu am nascut pe cale naturala cei doi copilasi pe care ii am. Am nascut cu doamna Doctor Gemanar Liliana ( primul copil ) a fost foarte amabila si draguta cu mine.

Cel de al doilea copil a fost adus pe lume de o asistenta deoarece medicul care trebuia sa fie atunci langa mine era plecat in concediu dar pot sa zic ca si acea asistenta s-a comportat foarte frumos cu mine si a avut grija de mine pana la iesirea din spital. Ce sa va mai spun…doar ca totul a fost perfect si ca am 2 copilasi frumosi si sanatosi…:)

Recomand la toate mamicile sa nasca pe cale naturala daca se poate ca este mult mai sanatos si bun pt copil eu sunt contra cezarianei numai atunci cand este nevoie sa fie cezariana…

(Ancuta, Gura Humorului)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 8 Mai, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Liliana Gemanar | Gura Humorului | Spitalul Orasenesc Gura Humorului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook