Nastere naturala la Spitalul Caritas Bucuresti

Totul a inceput in noaptea de revelion a anului 2008. Ma luasera durerile, am fost dusa de urgenta la spitalul Caritas. Am ajuns acolo si mi-era frica la un sfert de ora am nascut pe cale naturala, am avut o nastere usoara datorita doctorilor draguti n-au vrut sa primeasca nimic au zis ca noi sa fim sanatoase. Am nascut o fetita de 2 kg600.

N-a vrut sa manance de la san a vrut lapte praf a consumat numai Milumil un lapte foarte bun.

La spital se facea mereu igiena acolo unde era taietura, mancarea era buna, se facea curatenie mereu, in saloane era igiena, schimbatul cearceafurilor mereu. Vizitele erau 3- 4 h pe zi. Experienta mea a fost una frumoasa si as mai vrea sa trec odata prin aceasta experienta.

Recomand tuturor viitoarelor mamici sa aleaga nasterea normala ca e foarte frumos sa-ti vezi copilul nascut. La o saptamana am iesit din spital cu fetita.

(Mihaela – Campina)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Spitalul Caritas

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Drobeta Turnu Severin, cu Dr. Neagu Aurel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook