Nastere Naturala Spitalul Județean Suceava Martie 2023 Dr. Petronela Vicoveanu

Bună ziua, vreau să povestesc și eu momentul nașterii minunii din viața mea Alma Ioana!

Am cunoscut-o pe doamna Dr. Vicoveanu de la un alt medic din Iași ce m-a îndrumat către ea! Și din prima clipă pot spune că am simțit că dansa este medicul ales, calmă, sufletistă si cu un zâmbet cald ce m-a făcut să am încredere că totul o să fie bine și așa a fost!

Eram speriată de bombe la fiecare control, o întrebam tot ce îmi trecea prin cap și ea cu, calm și răbdare îmi raspundea! Duminică seară pe data de 05.03.2023 i-am dat mesaj și i-am zis ca am “mici dureri” 😅așa că m-a așteptat luni dimineață la control…De frică nu i-am zis că eu am dureri de vineri și că simt efectiv cum se rup oasele în mine! De cum m-a văzut m-a internat și mi-a zis că urmează să nasc!

Eram speriată, fiind siprima sarcină, agitată, dar doamna Dr.Petronela Vicoveanu zâmbea continu și mă tot punea pe masă, mai o glumiță, mai o încurajare, dar nimic concret…Erau 6 persoane în jurul meu toate zâmbitoare și pozitive, iar eu speriata și mai că plângeam! La ora 14:10 m-am pus în genunchi de durere si am țipat, iar doamna doctor și-a pus mănușile și mi-a zis “vine mami”…”cine?!”…”bebelina hai sus împinge”😅 Am țipat cât m-au ținut plămânii, mă țineau de picioare și mâini și era să o și lovesc, însă foarte calmă și sigura pe ea, doamna doctor mi-a rupt apa și mi-a tras bebelina în câteva minute! M-am rupt….m-a cusut dar nu stiu când și cum că n-am mai simțit nimic! La fiecare control apoi, îmi venea să intru în pământ de rușine că am țipat, dar doamna Dr. Vicoveanu mă liniștea și mă încuraja că e totul ok și ca a fost o reacție normală!

Nu pot decât să-i mulțumesc pentru calm, răbdare, sustinere și pentru ca mâinile ei magice ce au facut ca momentul nașterii să fie unul rapid, fără chinuri mari, și probabil dacă nu aș fi fost panicată/agitată era și mai frumos!❤️❤️

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 20 Noiembrie, 2023

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Petronela Vicoveanu | Spitalul Judetean Suceava | Suceava

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
bebelusa

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook