Nastere Cezariana Spitalul Sf. Ioan cel Nou Suceava Februarie 2015 si Iulie 2020 Dr. Petronela Vicoveanu

Povestea mea este una simplă și foarte concretă, legat de ceea ce înseamnă o naștere sau mai bine zis o cezariană (chiar doua) alături de doamna Dr. Vicoveanu Petronela, din județul Suceava. Dansa este un om deosebit cum rar întâlnim, cu un suflet de aur și o experiență foarte bogata în ceea ce privește sarcina unei femei, nașterea naturală si prin cezariana, sau alte probleme pe partea ginecologica, ca să le numim așa…

Am rămas prima data însărcinată în anul 2014, neștiind ce ma așteaptă si ce urma sa vină…Cautam un medic care sa-mi supravegheze sarcina cu atenție și cu calm si care sa imi poata răspunde la toate miile de întrebări pe care le aveam în minte in momentul acela…Din mai multe recomandări și nu puține, am ajuns la doamna Dr. Vicoveanu, la Clinica Explora, tinerica și frumușică, plina de viata și simpatica, într-un cabinet frumos și curat, consulta paciente, si în special viitoare mămici….

De la început am hotărât ca voi naște prin cezariană alături de dumneaei, având și alte probleme medicale. Sarcinile mele au decurs perfect normal și la termen, cu toate controalele efectuate și toate analizele recomandate de doamna doctor! Prima data am nascut prin cezariana in Februarie 2015, iar apoi în Iulie 2020, în plina pandemie. Doamna doctor, mi-a fost alături mereu nu numai prin controale și întâlniri la cabinet ci și prin mesaje, mai ales in pandemie, fiindcă atunci noi eram „izolați” și era mai greu de ajuns la spital…Tin minte și acum ca după ce am născut al doilea băiețel ea l-a numit „Coviduț” având în vedere ca pe perioada sarcinii am fost testata Sars-Cov-2 pozitiv și eram speriată ca de bombe. Dansa m-a liniștit și m-a rugat sa nu merg la spital si sa mă tratez acasă cu ce îmi spune ea și totodată m-a asigurat ca o sa fie totul bine, și chiar așa a fost!

Îmi amintesc cu drag de tot ce am trăit pe parcursul celor 2 sarcinii, mai ales când îmi vad minunile zâmbind și chicotind prin casă🥰🤗😍Sunt recunoscătoare pentru tot și vreau sa îi mulțumesc din suflet doamnei Dr. Vicoveanu Petronela, pe aceasta cale urându-i si multă sănătate și spor în continuare în aceasta meserie frumoasă pe care și-a ales-o și pe care o practica cu atâta perseverență!!

P.S. sunt multe de scris dar nu pot povesti mai multe ca nu îmi ajung cuvintele😅😅

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 20 Noiembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Petronela Vicoveanu | Spitalul Judetean Suceava | Suceava

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook