Nastere Naturala la Spitalul Judetean Targoviste cu Doamna Levitchi (moasa)

Bună dragi mămici, vreau sa va împărtășesc și eu procesul nașterii băiețelului meu. Am născut pe 22.02.2021 la „Spitalul Județean” Târgoviște un băiețel perfect sănătos și frumos foc laughing.

Desigur ca pana sa ne întâlnim am parcurs un drum zic eu, anevoios. Pe perioada sarcinii am mers pentru monitorizare la domnișoara doctor (căci asa a vrut sa ma adresez dânsei) Zuluf Cristina, pensionara (am aflat tocmai la naștere acest lucru) dar care la primele întâlniri mi s-a părut foarte drăguță și înțelegătoare. Și asa mi-au transmis și cateva din fostele paciente ale dânsei. Totul a fost foarte bine pe perioada sarcinii, am mers la toate controalele impuse de dânsa, am făcut absolut tot ce m-a sfătuit, am întrebat-o dacă voi naște cu dansa(am întrebat-o în ideea ca ma gândeam ca poate este din București și doar acolo se poate naște și eu nu aveam posibilitate sa nasc acolo) și mi-a spus foarte ferm ca bineînțeles ca voi naște cu dansa ca face de garda la spitalul din Târgoviște.

Bun. M-am bucurat tare când am auzit aceasta veste ca în ultima luna de sarcină sa fiu puțin dezamăgită pentru ca mi s-a părut ca ușor ușor nu mai punea atenție pe mine și bebeluș, nu mai răspundea la întrebările pe care le aveam legat de naștere și spital, eu fiind la prima sarcina aveam foarte multe nelămuriri chiar dacă mai citisem cate ceva. A spus ca dacă bebe nu da semne ca vrea sa vina luni ( atunci era termenul) ea este de garda vineri în aceeași săptămâna, dar ca totuși ne auzim la un telefon.

Bunn. Bebe nu a vrut sa vina asa ca luni o sun pe domnișoara doctor de câteva ori sa stabilim ce este de făcut, nu răspunde. Ii dau un mesaj pe whatsapp și o întreb dacă vin vineri la spital la control și eventual internare (pana acum controalele le efectuam la o clinica privata Promed Sistem) sau ce fac. Îmi răspunde abia a doua zi seara cu mesajul: „faci ce vrei”. Pe bune? Tu ești medicul. Tu sa ma îndrumi sa îmi Spui ce sa fac. Am rămas foarte uimita și mi-am spus ca e groasa treaba cu domnișoara. I-am răspuns ca fac ce considera dansa ca este bine ca eu nu știu. Fac cum zice dansa. Nici pana în ziua de azi nu a binevoit sa citească mesajul. De primit l-a primit dar probabil ca l-a șters fără sa îl citească.

Pana la urma m-am internat la spital duminica pentru ca mi se rupsesera membranele de dimineață și am plecat imediat. Și medicul de garda și asistentele când au auzit ca am urmat la domnișoară doctor Zuluf, au făcut diverse fețe, și-au împărțit diverse semne și susoteli care m-au pus pe gânduri. Ceva era în neregula cu aceasta domnișoară. Am întrebat o asistenta dacă o sun eu pe domnișoară doctor sau o vor suna ele. Mi-a spus foarte rece: nu are rost sa va deranjați ca nu o sa vrea sa mai vina. Este pensionara. Și ca de fapt nu este prima data când face asa.

Și asa am rămas eu a nimănui în spital, speriata ca nu știam ce se va întâmpla, și după 24 ore de travaliu am reușit și eu sa nasc natural luni la ora 14, cu ajutoarul unei doamne extraordinare care m-a ajutat enorm de mult, doamna Levitchi care nu era doctor, ci moasa. Foarte bună acea doamna. Te trata extraordinar. Și restul asistentelor de la travaliu la fel de cumsecade, niciuna bișnițare, nimeni nu a așteptat ceva în schimb, nimeni nu a vrut nimic și știți la ce ma refer. Nu am dat nimic la nimeni pentru ca eu nu sunt de acord cu șpaga, toți au salariu, însă moasei am vrut sa ii dau din tot sufletul, însă ce credeți? Nu a acceptat. Mai rare persoane ca dansa.

Apoi când m-a mutat în salon cu bebele și asistentele de acolo au fost dragutele, dar mai găseai pe unele cu fundu-n sus sa zicem. Dar per total totul a fost bine. Curățenie în saloane, bai, asistente drăguțe, dar în cazul meu, doctorul a lăsat de dorit. Păcat, ca îmi făcuse o impresie foarte bună la prima vedere.

Nu o recomand nimănui pe domnișoara doctor Zuluf, și clar la următorul bebe va fi altcineva, sper sa nimeresc un doctor bun. Va pup!

Daniela, Targoviste

 

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 20 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Cristina Zuluf | Moasa Levitchi | Spitalul Judetean Targoviste | Targoviste

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
Nastere Naturala la Spitalul judetean Targoviste cu dna Levitchi (moasa)

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook