Nasteri Naturale Spitalul Salvator Vuia Arad 2020 si Iulie 2021 Dr. Chirla Cristian

Bună,  eu sunt Otilia și as vrea  să împărtășesc și eu experientele mele de naștere naturală a doua fetițe. Prima nastere diferă enorm de mult fata de cea de-a doua nastere.

Prima fetița Alexandra am nascut-o în data de 8.08.2020 la ora 10:10 a fost totul ok atata timp cat ai bani sa dai medicilor, atunci au grija si vorbesc frumos cu tine. Pe Amalia am nascut o in 27.07.2021 la ora 5:40 dimineața, si acesta nastere m-a marcat atat de tare încât am coșmaruri si acum dupa cateva luni.

Se făcuse 3 si ceva noaptea si eu am sunat la Smurd, a fost ok m-au controlat si au zis ca urmeaza sa nasc, asa ca m-au dus la Spitalul Matern din Arad. Ajunsă la spital la ambulator mi-au luat datele si  m-au controlat pe masă, eram 5 Cm dilatată,  asadar m-au trimis la  secția 1 Obstretica-Ginecologie. Am urcat cateva scări si am crezut ca nasc  chiar acolo. Dupa ce ajung in salon ma duc sa ma controleze din nou,  eram  dilatata 8 Cm  si  aveam dureri severe. M-au trimis sa ma schimb pe un ton foarte aspru.

M-am dus sa ma  schimb si la baie in timpul acesta. De abia ma mișcăm si țineam picioarele lipite ca sa nu împing. Ajunsă în baie am uitat ce stiam de  la prima nastere, adica sa nu împing decat pe masă de naștere, dar durerile imi erau fatale deja.

Sangeram, asa ca am iesit pe hol si i-am spus asistentei ca sangerez, insa ea ea mi-a zis simplu ca e de la col cum te desfaci si dilati. Cu toate acestea am iesit din salon pentru ca simțeam deja ca ceva nu e in regula si nu voiam să se întâmple ceva si am insistat.

Cum m-au pus pe masă,  cum mi-a zis sa împing, asa ca dupa ce am impins de 3 ori, a si  iesit fetița, dar si eu m-am rupt. Am nascut o fetiță cu o greutate de 2900 g si 48 de cm, rosiatica la piele. Dupa aceea a venit  rezidenta care m-a controlat la ambulator si cu severitate mi-a facut  o injecție in șold, cică pentru amortirea zonei, insa  cand  au început sa ma coasa a fost mai dureros ca nasterea.

Concluzia este ca la prima nastere s-au comportat foarte frumos ca am împărțit bani si am avut doctorul meu. La a doua, pentru ca nu am vrut eu sa dau un leu,  sa vad este asa cum auzisem,  si chiar asa a fost…Dupa nastere nu a venit nimeni să mă controleze,  doar  un domn Dr. Chirla Cristian, desi nu aveam nici o treaba cu el.

Asadar,  banii fac legea în spitale in ziua de azi, aveti grija ce faceți si cui dați banii….

Oti

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 18 Noiembrie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Arad | Dr. Cristian Chirila | Spitalul Matern

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea Naturală.
Doua nasteri naturale la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doamna doctor Nestianu Liliana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook