Greutatea la nastere a copilului, influentata de temperaturi

Mai multi factori din timpul sarcinii influenteaza dezvoltarea fatului si greutatea cu care acesta se naste printre care alimentatia mamei, gradul de poluare al regiunii in care mama traieste, fumatul.

Conform unui studiu amplu publicat de revista Environmental Research ce a vizat 220.000 nasteri ce au avut loc in America in circa 19 spirale, intre anii 2002 si 2008, se pare ca si temperaturile extreme influenteaza dezvoltarea fatului, dupa cum urmeaza:

* temperaturile extrem de joase influenteaza nasterea copilului avand o greutate sub cea considerata a fi normala, si anume 2 450 grame, daca viitoarele mame se expun in timpul celui de-al doilea si celui de-al treilea trimestru de sarcina;

Astfel, cercetatorii sfatuiesc gravidele sa se protejeze intotdeauna de frig, mai ales in situatiile in care pot fi luate prin surprindere.

Data publicarii: Duminică 5 Martie, 2017

Categorie: Sarcina

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook