Probleme digestive fetita 2 ani

Intrebare – Cristina: Buna seara! Am o fetita de 2 ani si in ultima perioada a inceput sa acuze durere de burtica. Ii dau lapte de vaca natural si oare asta sa fie cauza? Si pe langa asta, ea fiind foarte energica daca se joaca, alearga, sare sau plange mai puternic dupa ce a mancat vomita in jet. Nu plange dupa ce a vomat sau alte simtome, isi continua joaca. Care ar putea fi cauza?

Aceasta problema o avem inainte sa incepem consumul de lapte de vaca! Ar putea avea probleme cu stomacul? Va multumesc!

Raspuns – Dr. Calin Mircea Metes: Da e o problema, probabil un reflux gastroesofagian mai vechi….sau altceva. Trebuie examinata de medic. Ceea ce va spun eu e doar o presupunere. Pot fi si altele.

Raspuns – Andreea Rusu: Pana gasiti exact cauza, ar fi mai bine sa nu ii mai dati lapte de vaca. Chiar daca poate este alta cauza, laptele cu siguranta agraveaza sensibilitatea respectiva. Despre laptele de vaca puteti citi informatii interesante si AICI.

Data publicarii: Luni 11 Aprilie, 2016

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook