Cezariana la Spitalul Elias – Bucuresti

Parca ieri a fost totul…
Am ramas cu greu insarcinata,dar cu ajutorul medicilor am ajuns sa am un samburel in burtica. Sarcina a fost una foarte usoara , o perioada fantastica in viata mea.

Am nascut la Spitalul Elias din Bucuresti ,un spital curat si dotat. Tot timpul am crezut ca voi naste natural,dar bebe nu vroia sa iasa sa facem cunostinta.Eram deja in saptamana 42 si atunci doctorul care ma avea in grija a decis internarea mea.

La ora 7.30 eram deja in camera de travaliu,monitorizata. Contractiile erau slabe iar colul era inchis. Toata ziua am tot sperat ca lucrurile vor reveni la normal si ca voi naste natural asa cum mi-am dorit. Din pacate , la ora 20.30 am intrat in sala pentru cezariana. Totul a decurs normal si repede si acum sunt mandra ca tin in brate o minune de fetita. ( Cristina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Spitalul Elias

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Nr.1 Craiova, cu doamna doctor Cazacu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook