Nastere Cezariana Spitalul Elias Ianuarie 2022 Dr. Pop Began Ciprian

Buna mamici! Povestea nasterii mele incepe in saptamana 34, cand apa s-a rupt pe neasteptate, intr-o seara.

Vreau sa mentionez inca de la inceput ca nu am dat nici o atentie in spital medicului. Insa acest lucru nu a schimbat absolut deloc comportamentul exemplar al acestuia.

Toata sarcina planuisem sa nasc in Constanta, natural, in apa. Aveam planul de nasteri facut, iar medicul care imi urmarea sarcina era din Bucuresti de la un spital privat. Imi era groaza de o nastere la stat, auzisem tot felul de povesti despre medici care fara spaga se poarta urat, despre conditiile proaste si multe altele.

In seara in care s-au rupt membranele, l-am sunat pe medicul care imi urmarea sarcina, medic si la Spitalul Elias si i-am povestit ce s-a intamplat. M-a indrumat catre urgenta si m-am internat in aceeasi seara. Am nascut 2 zile mai tarziu cu domnul Dr. Pop Began Criprian. Noaptea in care am nascut, a fost prima data cand l-am cunoscut. Un om bland si calm care chiar daca nu mi-a urmarit sarcina, a venit in fiecare zi in salon in prima saptamana dupa operatie sa se asigure ca totul este in regula.

Ceea ce m-a impresionat a fost felul in care m-a incurajat, avand un bebe prematur, am fost destul de stresata, si m-a asigurat ca medicul neonatolog, doamna Dr. Ionescu Silvia este un doctor de nota 100000, un super medic si ca totul va fi bine. Ba mai mult, in ultima saptamana din spital, la 3 saptamani de la  internare am facut Covid, iar dansul m-a incurajat si in aceasta perioada.
Asadar va recomand acest medic cu toata inima si cu siguranta o sa nasc tot cu dansul data viitoare.

Referitor la Spitalul Elias, este un spital cu conditii destul de modeste, noi nu am avut apa calda in luna ianuarie, ceea ce consider ca este groaznic insa din pacate asta se datoreaza primariei, nu spitalului.

Personalul in mare parte a fost foarte ok. Am avut noroc sa intalnesc la neonatologie doua asistente care m-au ajutat si m-au incurajat extrem de mult pe toata durata internarii, doamna Bucsa si doamna Mandache Sterian Andreea. Au fost insa si asistente care consider ca ar putea sa nu mai lucreze acolo avand in vedere atitudinea si comportamentul lor…Deci, in mare, a fost o experienta ok din punct de vedere al sederii in spital.

Roxana

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 19 Aprilie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Asistenta Bucsa | Asistenta Mandache Sterian Andreea | Bucuresti | Dr. Ciprian Pop Began | Dr. Silvia Ionescu | Spitalul Elias

Articole Similare

Experienta Neutra
Experienta Neutra - aceasta poveste relateaza o experienta in general neutra despre Nașterea prin Cezariană.
bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook