Nastere prin cezariana la Elias Bucuresti Iunie 2021 Dr. Bot Mihaela

Am ales să nasc la Elias București pentru că la maternitatea orașului lui Caragiale, nu am găsit medici empatici și de încredere. La Ploiesti o doamna medic mi-a spus în timpul sarcinii că va muri copilul daca port lenjerie de culoarea neagra, o alta m-a acuzat că o mint când i-am spus că nu am aplicat nicio crema sau ulei pe burtica pentru că nu se vedea bine la ecografie.

Așadar am pornit spre Elias unde eram programată la cezariana de către medicul care mi-a urmărit sarcina la privat în capitală, doamna Dr. Bot Mihaela.Secția de Maternitate a spitalului a văzut zile mai bune, saloanele nezugravite recent, cu ferestre vechi și fără plase de insecte, asa ca in saloane erau țânțari, fara aer condiționat și cu niște paturi vechi, stricate și imposibil de înalte, erau la fel de înalte ca și masa pe care o aveam in salon.

Operația de cezariana  a decurs prost, bebelușul era poziționat foarte sus, iar medicul a luat decizia de a efectua incizia jos, cu vreo 5 cm mai jos decât se efectuează de obicei. Așadar, a durat mult până au reușit să scoată copilul, iar pentru că a durat mai mult decât era normal, a început să treacă ușor efectul anesteziei și am simțit o durere incredibila în ultimul sfert de oră al operației, durere  care a rămas cu mine șase- șapte ore bune, până când au început să-și facă efectul perfuziile cu calmante.

Ajunsă în salon și trebuind să mă dau jos din pat și să mă urc înapoi fara ajutor a fost și mai rău , eu sunt miniona și oricum îmi era greu să mă așez într-un pat de 70-80 cm înălțime. Imaginati-va cum a fost sa fac asta proaspăt operată.
Ah, și toaletele…doar două comune pentru 10 saloane întregi, veșnic murdare și ocupate.

Pe scurt, am născut acolo și nu recomand, nu recomand nici medicul cu care am nascut, in schimb doamnele asistente și infirmiere au fost foarte atente și drăguțe.

A fost o sarcina și o nastere cu peripeții, dar a meritat, pentru că am fost binecuvântați cu cel mai cuminte și dulce băiețel din lume!

Lavinia

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 28 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Mihaela Bot | Spitalul Elias

Articole Similare

elias

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook