Nastere Naturala dificila la Filantropia Bucuresti in Mai 2021 Dr. Gica Nicolae

Povestea mea incepe in data de 7 octombrie 2020,cand am cumparat un test de sarcina si am vazut 2 liniute,suspectam deja ca sunt cateva saptamani de sarcina,asa ca am mers la cel mai apropiat spital pentru un ecograf.

Am nimerit la doamna  doctor  Nicole Feteanu, un medic sub orice critica,deloc implicata si care nu a fost in stare sa trateze o candida din luna a treia pana in luna a 7 a de sarcina. Nu mi-a dat analize de facut, sau sa imi sugereze sa fac vreo morfologie.

De rusine nu m-am mai dus la alt spital sau sa caut alt medic. In luna a 7 a am mers la domnul  Dr. Daia Tiberiu, care mi-a dat de facut analize si morfologie  de trimestrul 3.Am facut analizele si am revenit la dansul la cabinet,dar nici vorba sa isi dea interesul, asta probabil pentru ca eram deja in luna a 7a. Timpul trecea si dansul nu mai era de gasit la programari.Era mereu in operatie si mereu eram anuntata de acest lucru  cand ajungeam deja la maternitate pentru control. In fine am ajuns  sa fac controlul la camera de garda, si sa mi se spuna ca bebe este bine.

In data de 25 mai 2021,cand aveam deja 40 de saptamani si 5 zile,am mers din nou la camera de garda speriata ca a trecut deja termenul. De garda era domnul Dr. Gica Nicolae, pe care credeti-ma ca nu l-am vazut la fața! Atunci au hotarat sa imi induca nasterea.Banuiam ca bebele e destul de mare. Am nascut cu o doctora rezidenta si cu o moasa, care mi a cerut si bani.

Am stat in sala de nasteri de la ora 16:00 pana la 00:30. Desi am avut un travaliu de 3h, nu a fost nimeni langa mine, nu mi s-a dat o pastila de durere si nu m-a  intrebat nimeni nimic.Practic eram singura cuc.La un moment dat mi-a cazut telefonul din pat si de durere nu m-am puteam apleca sa il iau,aveam apa in bagajul de mana,dar nu era nimeni de la care sa cer,tipam de nebuna si parca nu auzea nimeni.A venit la un moment dat moasa si mi-a spus ca daca nu mai tip ma ajuta sa nasc! A fost o experienta  traumatizanta,dar am nascut un baietel de 3850,sanatos.

Pe sectia de lauze nici nu mai povestesc, nu eram bagata in seama de absolut nimeni,imi plangea copilul de foame si nu voia nimeni sa imi dea lapte praf,nici macar cu bani. I-am multumit Domnului cand am plecat acasa, ca mi se deshidrata copilul!

Cristina

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 16 August, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Nicolae Gica | Dr. Nicole Feteanu | Dr. Tiberiu Daia | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea Naturală.
Nastere Naturala dificila la Filantropia Bucuresti in Mai2021 Dr. Gica Nicolae

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook