Nastere naturala la Maternitatea din Sibiu

Am nascut in vara lui 2013 la Maternitatea Sibiu. Am un baietel sanatos, multumesc lui Dumnezeu! Termenul limita era undeva prin data de 3 septembrie 2013. M-am gandit sa ma apuc prin 23 august sa fac zacusca pentru iarna ­čÖé . In ziua in care am terminat cu zacusca m-au apucat durerile.

Mai intai o durere de spate si burta. Am zis ca nu-i nimic, ma doare poate ca am stat mai mult in picioare. Cand am vazut ca totusi nu ma lasa am decis sa merg la spital. Era ziua de 23 august ora 11- 11.30 cand am mers sa imi fac internarea. Cand am ajuns nu aveam decat 1 cm dilatatie. Am ajuns in sala de travaliu unde m-a intampinat o moasa.

Eu nu luasem legatura cu nici una pentru ca nu stiam cum merg treburile ­čÖü . Desi mi s-a spus de catre o doamna ca e cea mai buna, pentru mine nu prea a fost. M-a repezit ca de ce ma agit (desi nu faceam altceva decat sa ma plimb), a vorbit rece cu mine pana spre dimineata cand doctora care mi-a urmarit sarcina a iesit din operatia de cezariana pe care o facea.

Atunci s-a mai indulcit putin la glas, insa nu a mai durat mult si la 7.40 in data de 24 august 2013 mi-am cunoscut comoara, adevaratul miracol al vietii. Am un baietel pe nume Vlad-Stefan care imi umple viata de fericire. Ma bucur ca m-a ajutat Dumnezeu sa fim amandoi sanatosi, asta le doresc toate mamicilor si copiilor lor. Asta este povestea mea despre cum am adus pe lume miracolul si fericirea mea deplina.

(Mariana, Sibiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 7 Mai, 2015

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Sibiu | Spitalul Clinic de Urgenta Sibiu

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Nr.1 Craiova, cu doamna doctor Cazacu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook