Nastere naturala la Spitalul Judetean Constanta

Experienta mea in privinta nasterii a fost una urata. Sotul m-a adus la spital cand mi s-a rupt apa si aveam dureri mari. Am fost lasata sa ma chinui sa nasc, 8 ore, fara ca vreun doctor sa intervina.

A fost groaznic, cand ma gandesc la ce dureri am avut iar asistentele doar ma priveau cum ma chinui. Pana la urma au chemat doctorul si am adus pe lume o fetita sanatoasa.

Am nascut normal desi l-am rugat pe doctor sa imi faca cezariana. Dupa ce am nascut, am fost dusa la salon, unde erau internate mai multe mamici.

Imi amintesc ca personalul de aici, nu facea nimic pana nu ii strecurai vreo bancnota. Toate femeile care au nascut la spitalul constantean, stiu deja de mizeria si neprofesionalismul asistentelor de aici.

In plus, lenjeria nu era curata iar mancarea lasa de dorit. Imi amintesc ca bebelusii erau lasati sa tipe si nu ne anuntau sa ne ocupam de ei.

Noroc ca nu au fost complicatii si am plecat repede de acolo, ca altfel nu stiu ce ma faceam. Le sfatuiesc pe mamicile care trebuie sa nasca sa fuga de acest spital.

(Beatrice, Constanta)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 20 Martie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Constanta | Spitalul Clinic de Urgenta Constanta

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Judetean Constanta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook