Nastere naturala Spitalul Municipal Dorohoi August 2021 Dr. Leahu Angelica

Buna mamici.
Citesc cu drag mereu toate postarile voastre, lucru care m-a convins si pe mine sa imi spun povestea.
Numele meu este Valentina, am 29 ani, si in luna august am nascut pe cale naturala o fetita  cu o greutate de 3700 g si 52 cm.Sunt la a doua nastere, iar de data aceasta am ales sa nasc la Spitalul Municipal Dorohoi. Cu toate ca se zice ca „ai experienta” de la prima sarcina si nastere, pot spune ca cele doua au fost total diferite.

Intr-o seara, pe cand imi pregateam primul puiut de somn, puiut care are acum 2ani si 8 luni, am simtit nevoia de a merge la toaleta. In secunda urmatoare, am pierdut dopul gelatinos si mi s-au rupt si membranele. Era in jur de 21:30.
Am sunat-o pe doamna doctor care mi-a urmarit sarcina, si am plecat spre spital, unde mi s-a confirmat faptul ca intr-adevar, aveam membranele rupte, insa, mi s-a spus ca pana a doua zi nu voi naste.

Stiind ca acelasi lucru mi s-a intamplat si la prima nastere, membranele mi s-au rupt seara si abia dupa 18h am nascut, m-am pus in pat si am incercat sa dorm, gandindu-ma ca urmatoarea zi va fi una destul de lunga si ca trebuie sa fiu odihnita. In jurul orei 2 noaptea insa, am inceput sa am dureri, de intensitate medie, din aproximativ 6 in 6 minute.

Dupa 2 h am anuntat moasa, iar dumneaei, intre timp a anuntat-o si pe doamna Dr. L.A.  care a venit imediat in sala de nasteri. In tot acest timp, durerile au devenit tot mai intense. M-am urcat pe masa si in mai putin de 5 minute mi-am strans copilul la piept. Din punctul meu de vedere a fost o nastere usoara, comparativ cu prima, desi durerile au fost mai intense, insa timpul a fost mai scurt.

Pe toata durata spitalizarii am intalnit doar personal calificat, persoane care mereu mi-au zambit, au fost amabile si au schimbat cateva vorbe  cu mine.Vreau sa multumesc pe aceasta cale intregului personal si sa il felicit pentru tot ceea ce face pentru pacienti.

Valentina

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 30 August, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Botosani | Dorohoi | Dr. Angelica Leahu | Spitalul Municipal Dorohoi

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
Nastere naturala Spitalul Municipal Dorohoi August 2021 Dr. Leahu Angelica

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook